Usługi DDD GHP/GMP HACCP
Nasza firma wyspecjalizowała się w prowadzeniu zabezpieczeń obiektów przed zgodnie ze standardami GMP/GHP, HACCP, BRC, IFS,
Każdy zakład działający w branży spożywczej zobowiązany jest do kontroli i monitorowania obecności szkodników. Wybierając naszą firmę mają Państwo pewność kompleksowego zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami zgodnie z polskim i europejskim prawem. Współpracujemy między innymi z zakładami spożywczymi, gastronomicznymi, producentami opakowań spożywczych, restauracjami, barami, sklepami sieciowymi, marketami wymagającymi wprowadzenia systemów HACCP, BRC czy IFS.

GMP/GHP
Dobra Praktyka Produkcyjna (GMP) i Dobra Praktyka Higieniczna (GHP)
GMP = Dobra Praktyka Produkcyjna
GHP = Dobra Praktyka Higieniczna
HACCP = System Analizy Kontroli i Krytyczne Punkty Kontroli

STANDARD BRC (British Retail Consortium) – BRC oparte jest na spełnieniu wymagań bezpiecznej produkcji, wysokiej jakości i zgodności z prawem żywności.

STANDARD IFS (International Food Standard) – system który obejmuje wymagania GMP/GHP, HACCP oraz normy serii ISO, zwraca uwagę na zgodność wyrobów z europejskim prawem żywnościowym.